NE
by on 25. 11. 2016 in Novice

Avtor : Roman Vukina

Aranžma : Aleš Klinar

Besedilo : Roman Vukina

Izvajalec: Vili Resnik

 

 

Nova pesem Vilija Resnika, v stilu Country-a, lahkotni ritmi in melodija, ki gre hitro v uho. Sama pesem je bila napisana že pred leti. Avtor pesmi dejansko opisuje svojo nekdanjo ljubezen, razočaranje … in to že 20 let nazaj…pripoveduje o dekletu, kar je vse ok, kdo pa ne mara deklet….imela je pa eno napako, vtikala se je povsod, hotela je imeti zadnjo besedo pri vsaki stvari…in moški kot smo (nismo copate) se pač ne damo in tako se je ljubezen končala…takrat je tudi nastal tale tekst….”bila je zmaj in zmaja je imela tudi tetoviranega”….”je pa še danes sama, če sem dobro seznanjen”…. pripoveduje avtor Roman V..

Preko emaila je Roman posla pesem in besedilo Viliju, kar tako brez kakega prejšnjega kontaka, ker ko je besedilo pesmi uglasbil, je v mislih imel samo Vilija Resnika kot izvajalca te pesmi. “Če kdo lahko odpoje, je to samo Vili Resnik” pravi Roman V..

 

In zakaj pa ne…poslušal sem in tako je nastala pesem z naslovom NE v sodelovanju z Alešem Klinarjem…”Kaj naj rečem, mogoče se tudi sam najdem v tejle pesmi”.. pravi Vili Resnik.

Dodaj odgovor

© Vse pravice pridržane